Bjarne Jacobsen

Bjarne Jacobsen

Bjarne Jacobsen
Beskrivelse

Bjarne Jacobsen har 25 års tung praktisk ledelseserfaring – herunder på direktionsniveau. Stor erfaring med strategi- og lederudvikling. Har erfaring med både større og internationale organisationer, samt mindre virksomheder – herunder ejerledede virksomheder.

Kontaktoplysninger

bja@interaction-consulting.dk
+45 40 89 04 81

Kompetencer

Strategisk forretningsudvikling., forretningsmodel, værdikæde og sammenhængskraft samt handlekraft.

Bjarne Jacobsen har meget stor praktisk erfaring indenfor både de kommercielle, strukturelle og økonomiske områder i virksomheder, med et stærkt kunde- og medarbejderfokus – opbygget gennem mere end 25 års ledelseserfaring.

Derudover har Bjarne stor erfaring som rådgiver og underviser indenfor forretnings- og organisationsudvikling fra sin stilling som Områdechef hos Center for Ledelse – med særligt fokus på strategi- og lederudvikling, samt organisationers sammenhængskraft og handlekraft i deres forretningsmodel/værdikæde.

Du vil derfor opleve Bjarne som meget helhedsorienteret i sin strategiske tilgang til jeres forretnings- og organisationsudvikling, med fokus på at sikre den bedst mulige dialog/sparring og forståelse af jeres situation, aktuelle udfordringer og ambitioner for fremtiden – samt hvad det kræver af fokus og indsatser for at lykkes med dette.

Relaterede

Henrik Busch

Læs mere
Rene Husum

René Husum

Læs mere
Lars Pio

Lars Pio

Læs mere