Marianne Mørk Christensen

Marianne Mørk Christensen
Beskrivelse

Marianne Mørk Christensen har 19 års praktisk ledererfaring fra både strategisk, taktisk og operationelt niveau (direktion/mellemleder/leder) samt et par år fra bestyrelsesarbejde. Marianne er vant til at arbejde med strategi, mål og handlingsplaner samt at eksekvere disse og understøtte forandringsrejsen, således at der skabes værdi for virksomhederne.

Kontaktoplysninger

Mail: mmc@moveconsultinggroup.dk
Mobil: +45 42 91 54 60

Kompetencer

Strategi, ledelse, forretnings- og organisationsudvikling, digital transformation, forandringsledelse og eksekvering.

Marianne Mørk Christensen har gennem sin karriere oparbejdet stor erfaring indenfor ledelse, virksomhedsdrift, turn-arounds, strategi, forretnings- og organisationsudvikling, digitalisering samt forandringsledelse. Erfaring med store internationale organisationer og mindre virksomheder (SMV).

Marianne har særligt fokus på områderne indenfor digital transformation og den forandringsledelse der skal til for at få succes med disse mangeartede forretnings- og IT-projekter, så de skaber værdi for virksomheden og understøtter strategien.

Som person er Marianne vellidt og har en holistisk tilgang til løsning af udfordringer.

Med Marianne får du et menneske med dyb indsigt i hvordan hverdagen virker, hvad der skal til for at lykkes med projekter og større/store forandringer og en stærk medspiller til den videre forandrings- og vækstrejse.

Relaterede

Per Lolk

Per Lolk

Læs mere
Lars Pio

Lars Pio

Læs mere
Bjarne Jacobsen

Bjarne Jacobsen

Læs mere