Thomas Lindgren Mortensen

Thomas Lindgren Mortensen
Beskrivelse

Thomas Lindgren Mortensen har mange års erfaring med at omsætte strategi til konkrete mål og fokuserede handlingsplaner. Fokusområderne er bl.a. at identificere de områder, der giver værdi for kunderne og omsætte dem til værdi for virksomheden.

Kontaktoplysninger

Mail: thomas@lindgren-management.com
Mobil: +45 30326267

Kompetencer

Strategi, salg B2B & B2C, forretningsudvikling, digital transformation, procesoptimering.

Thomas Lindgren Mortensen har gennem hans karriere opnået en stor erfaringsbase indenfor ledelse, virksomhedsdrift, strategi og turn-around. Som person er Thomas vellidt og har en uhøjtidelig tilgang til ledelse og løsning af opgaver og udfordringer. Thomas er dynamisk, udadvendt og fleksibel samt har en konstruktiv tilgang til alle opgaver og udfordrer gerne doktriner og holdninger.

Thomas har 25 års erfaring fra ledelse, og trækker blandt andet fra hans erfaring som CEO i fra Alm. Brand Leasing A/S, hvor Thomas præsterede rigtig flotte kundetilfredshedsmålinger og flotte ledelsesmålinger. Som CEO stod Thomas i spidsen for mange dygtige og motiverede kollegaer med dokumenteret flotte resultater i både vækst, værdiforøgelse og bundlinje resultater.

Med Thomas ved din side får du en mand der ved hvordan dagligdagen fungerer og som støtter dig i din vækstrejse.

Relaterede

Lars Pio

Lars Pio

Læs mere
Claus Ellebjerg Due

Claus Ellebjerg Due

Læs mere
Bjarne Jacobsen

Bjarne Jacobsen

Læs mere