Certificeringskursus

Gør som mange andre, bliv certificeret i MakeMyStrategy™

cockpit

Bliv certificeret

Vi har gjort det enkelt for dig, som er ekstern rådgiver, som fx konsulent, bestyrelsesmedlem, revisor, advokat m.fl. at benytte MakeMyStrategy™ sammen med dine kunder.

Der afholdes også certificeringskurser for virksomheder og/eller den strategiansvarlige i virksomheden, så virksomhedens tovholder bliver superbruger.

På certificeringskurset kommer du omkring værktøjets bagvedliggende koncepter, metoder og teorier, værktøjets unikke funktioner og anvendelse heraf samt du får input til din egen rolle og muligheder fremadrettet.

Certificeringskurset koster kr. 6.000,00 + moms og foregår en dag fra kl. 8.00-16.00.

Ønsker du at blive certificeret så skriv til os for mere information. Vi afholder certificeringskurser hele året.

Tilmeld dig nu

MakeMyStrategy™ er et genialt værktøj, når vi hjælper vores kunder med en strategiproces. Det sparer en masse rugbrødsarbejde, da man bliver guidet gennem den klassiske strategiproces, samtidig med at man kan inddrage andre værktøjer fra f.eks. Innovation Labs “Tools for transformation-serie” som f.eks GrowthMap eller MotivationMap.

Ved at bruge MakeMyStrategy™ kan energien bruges på selve arbejdet med at udvikle strategi, samtidig med at al nødvendig materiale er samlet ét sted. Og så er det tilmed nemt at rette til efterhånden, så strategien bliver levende og hele tiden kan korrigeres for den udvikling, som virksomheden udvikler sig.”

Per Lolk

Partner og Lab Agent, Innovation Lab

Per Lolk