RelatePeople

Julia Pars

Julia Pars
Description

Julia Pars har mere end 20 års erfaring med strategi og ledelse indenfor især turisme, luftfart, oplevelsesindustri og detail, gennem arbejde i bestyrelser og som direktion.

Contact information

Mail: julia@relatepeople.com
Mobil: +299 553691

Competences

Strategi, ledelse, team-og talentudvikling

Julia Pars hjælper dig med at sætte ambitiøse mål, imødekomme forandringer og forene menneskelig trivsel med resultater. Julia har mange års erfaring med hvorfor nogle virksomheder får mere succes end andre, og den viden deler hun med dig.

Julia har mere end 20 års erfaring med strategi og ledelse indenfor især turisme, luftfart, oplevelsesindustri og detail, gennem arbejde i bestyrelser og som direktion.

Julia er født i Ilulissat, taler grønlandsk, dansk, engelsk og er uddannet Akademiøkonom, MBA fra Henley Business School, Organisations- og Relationssystem Coach (ORSCC) og NLP – Master Practitioner, i personlig ledelse og kommunikation. Herudover har Julia gennemført Sustainability Leader træning, der handler om CSR og bæredygtighed og INSEAD bestyrelsestræning.

Alt i alt får du med Julia en meget erfaren kvinde som brænder for at skabe udvikling, er positivt tænkende og vægter, at den viden hun kommer med, først og fremmest skal give værdi til jeres virksomhed og organisation. 

Related

Marianne Mørk Christensen

Read more
Bjarne Jacobsen

Bjarne Jacobsen

Read more
Steen Helmer

Steen Helmer

Read more