Reading:
Privacy- and cookie policy

1 year ago

Privacy- and cookie policy


1. Background
1.1 We process personal data about you as an individual when you create an account at http://makemystrategy.com (hereinafter the "Website") to have one or more strategical documents delivered (hereinafter the "Services"). http://makemystrategy.com (herefter ”Hjemmesiden”) til at få leveret et eller flere strategiske dokumenter (herefter ”Ydelser”).
1.2 In order to fulfill our duty of notification, we will inform you below how we collect, process and disclose your personal data.
2. Data controller
2.1 MakeMyStrategy ApS, CVR-nr. 40453164, c/o Synch Advokatpartnerselskab, Strandvejen 58, 1, 2900 Hellerup (hereinafter ”we”, ”us”, ”our”) is data controller for the processing of your personal data.
2.2 If you have any questions about how we process your personal data, please contact us at info@makemystrategy.com. info@makemystrategy.com.
3. The purpose
3.1 The purpose with our processing of your personal data is i) to complete our agreement with you regarding supply of Services and ii) to manage your account and payment on the Website (hereinafter "the Purpose").
4. Personal data that we collect and process
4.1 We collect and process the personal data that you provide to us which is necessary to fulfill the Purpose.
4.2

The personal data collected will typically include: Master data; first and last name and address Login information; email address and password Payment information

   •   Stamdata; Virksomhedsnavn, telefon, adresse, CVR. nummer, for- og efternavn på kontaktperson

   •   Login informationer, e-mailadresse og adgangskode

   •   Betalingsinformationer

5. Sharing of your personal data
5.1 We may share your personal data if necessary, for the Purpose and there is a legal basis hereto.
5.1.1 We may also share your personal data if we are required to disclose or share your personal data with public and judicial authorities.
6. Cookies
6.1 Dette websted bruger cookies. En cookie er en tekstfil, der er gemt på din computer, mobil, tablet eller anden enhed med det formål at genkende, huske indstillinger, registrere statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde ondsindet kode såsom en virus. Bemærk, at hvis du vælger at blokere cookies, kan webstedets funktionalitet blive påvirket
6.2

Vi bruger følgende cookies:

Strengt nødvendigt – Disse cookies er strengt nødvendige for at give dig mulighed for at bevæge dig rundt på hjemmesiden og bruge dens funktioner. Hjemmesiden kan ikke fungere uden disse cookies. Strengt nødvendige cookies kræver ikke dit samtykke, da de muliggør tjenester, du specifikt har bedt om, og som ikke ellers kan leveres.

Funktionel – Disse cookies gør det muligt for webstedet at gemme detaljer, som du har angivet for at tilbyde en bedre oplevelse, f.eks. tillad webstedet at huske valg, du foretager, såsom dit sprog eller den region, du befinder dig i. Nogle dele af webstedet fungerer muligvis ikke korrekt uden disse cookies.

   •   DocumendoAuth – Benyttes til autentificering – varighed: 6 måneder

Statistisk – Disse cookies bruges til at analysere webstedets ydeevne og design og opdage fejl. Disse cookies giver os også mulighed for at genkende, at du har besøgt hjemmesiden før, hvilke sider på hjemmesiden, som besøgende besøger hyppigst, og hvor meget tid besøgende bruger på hjemmesiden. Formålet med disse cookies er udelukkende at forbedre webstedets ydeevne og din oplevelse.

   •   DocumendoCustomer – Oplysninger om brugeren – varighed: 1 år

6.3

Du kan slette eller undgå cookies hvis du ønsker. Følg blot disse instruktioner: https://minecookies.org/cookiehandtering/.

7

Security and protection

7.1

Vi har etableret og vedligeholder passende organisatoriske og tekniske foranstaltninger således, at dine personlige oplysninger ikke hændeligt eller ulovligt slettes, forringes eller fortabes, ligesom de ikke kommer til uvedkommende tredjemands kendskab eller på anden måde misbruges eller bruges i uoverensstemmelse med databeskyttelseslovgivningen
8 Deletion
8.1 We delete your personal data when we do not need them any longer to for fill the Purpose or to fulfillment of legal requirements.
8.1.1 Personal data that you used to register your account is deleted no later than 2 years after our latest contact.
8.1.2 We are obliged to store information about your purchases of Services via. the Website until 5 years after your purchase.
9 Your rights
9.1 You can learn at any time what personal data we process about you. If you want insight into your personal data, please contact us on our email.
9.2 You can request your personal data at any time to be corrected. You also have the right to object or have the processing of your personal data restricted if we treat it in violation of the rules.
9.3 You may at any time transfer your personal data to a third party or receive a copy of your personal data. If you would like to be transferred or receive a copy of your personal data, please contact us on our e-mail.
10 Complaints
10.1 You have the right to complain to Datatilsynet regarding our processing of your personal data via the website of the Datatilsynet on www.datatilsynet.dk. www.datatilsynet.dk.
10.2 Datatilsynet Borgergade 28, 5.,1300 København K. Phone.: +45 33193200 E-mail: dt@datatilsynet.dk
Borgergade 28, 5.,1300 København K.
Tlf.: 33193200
E-mail: dt@datatilsynet.dk
11 Updates
11.1 Privatlivspolitikken opdateres løbende.
11.2 Latest updated 16. April 2019.