Hvem er
MakeMyStrategy™

Mennesker med passion for strategi der ændrer verden

Vores MISSION

Vi demokratiserer strategiarbejdet.

Der er flere årsager til, at virksomheder ikke altid lykkes eller ikke altid udnytter det fulde potentiale. Årsagerne kan være at virksomheden mangler en klar strategi, en konkret handlingsplan eller mangler at fusionere virksomhedens forskellige strategimaterialer til en koordineret fælles handlingsplan. 

Vores formål er at give lige adgang til strategiske ressourcer samt mindske ulighed, så alle får mulighed for at udnytte deres potentiale fuldt ud.

Vores mantra er: Lad os berige verden sammen.

Verdensmål som forretningsmål

 MakeMyStrategy™ arbejder for lige adgang, forbedret adgang til ressourcer samt styrkede teknologiske muligheder – alt sammen indenfor strategi.

Ved at anvende MakeMyStrategy™ gør du også en forskel, da du er du med til at minimere træ- og vandforbruget, co2 udledningen og affaldsmængden.

Lige adgang

Forbedret adgang til ressourcer

Styrkede teknologiske muligheder

Mindre træ- og vandforbrug

Mindre Co2

Mindre affald

Hvem står bag MakeMyStrategy™ 

FounderSanne Markwall
Sanne Markwall
Founder & CEO

Sanne Markwall

Sanne er tech-iværksætter og stifter af MakeMyStrategy™. Sanne, som har mere end 20 års praktisk erfaring med at nytænke services, produkter og udvikle virksomheder, har med MakeMyStrategy™ systematiseret, struktureret og sat strategiarbejdet på formel, som især er velegnede for SMVer.

Før Sanne sprang ud som iværksætter har hun været medskaber af og administrerende direktør for Vinderstrategi A/S, som siden 2009 har gennemført en lang række strategiprojekter. Tidligere har Sanne arbejdet med forretnings- og konceptudvikling samt implementering i den finansielle sektor, herunder i Letpension, Nordea Liv & Pension (nu Velliv) og Jyske Bank. Har fx. praktisk hands-on erfaring fra succesfuld implementering af nyt pensionsprodukt i 100 banker, 12.000 rådgivere og 225 forandringsmentorer. Derudover praktisk ledelseserfaring fra bestyrelseslokalerne.

Sanne er strategiekspert og forandringsleder, der evner at transformere og eksekvere en strategi i praksis – og hun deler gerne ud af sin viden og erfaring. Sanne er 100% autentisk og har modet til at sætte sig selv i spil og anvender både hendes viden, erfaringer, handlekraft, intuition, spirituelle evner og empati til at nå resultatet.

Vi vokser så er du interesseret i et job hos MakeMyStrategy™ er du mere end velkommen til at sende os en mail.

Sanne Markwall

Besøg os

Strandvejen 58,
2900 Hellerup
Danmark

Kontakt os

+45 2729 3132

Rejsen med MakeMyStrategy™

 1. October 2018
  Sanne Markwall får idéen til MakeMyStrategy™
 2. April 2019
  MakeMyStrategy ApS stiftes og IT-udviklingen påbegyndes
 3. Marts 2020
  MakeMyStrategy™ lanceres og den første virksomhed bliver kunde
 4. September 2020
  Den første samarbejdspartner tilknyttes