Reading:
Privatlivs- og cookiepolitik

1 år siden

Privatlivs- og cookiepolitik


1. Baggrund
1.1 Vi behandler personoplysninger om dig, når du opretter et login på http://makemystrategy.com (herefter ”Hjemmesiden”) til at få leveret et eller flere strategiske dokumenter (herefter ”Ydelser”).
1.2 For at opfylde vores oplysningspligt, informerer vi dig i det følgende om hvordan vi indsamler, behandler og videregiver dine personoplysninger.
2. Dataansvarlig
2.1 MakeMyStrategy ApS, CVR-nr. 40453164, c/o Synch Advokatpartnerselskab, Strandvejen 58, 1, 2900 Hellerup (herefter ”vi”, ”os”, ”vores”) er dataansvarlig for behandling af dine personoplysninger.
2.2 Hvis du har spørgsmål til, hvordan vi behandler dine personoplysninger, kan du kontakte os via info@makemystrategy.com.
3. Formål
3.1 Formålet med vores behandling af dine personoplysninger er i) at kunne opfylde vores aftale med dig om levering af Ydelser og ii) at kunne administrere din konto og betaling på Hjemmesiden (herefter ”Formålet”).
4. Personoplysninger, som vi indsamler og behandler
4.1 Vi indsamler og behandler de personoplysninger, som du selv giver os, og som er nødvendige til opfyldelse af Formålet.
4.2

De indsamlede personoplysninger vil typisk omfatte:

   •   Stamdata; Virksomhedsnavn, telefon, adresse, CVR. nummer, for- og efternavn på kontaktperson

   •   Login informationer, e-mailadresse og adgangskode

   •   Betalingsinformationer

5. Deling af dine personoplysninger
5.1 Vi kan dele dine personoplysninger hvis det er nødvendigt til opfyldelse af Formålet og der er et lovligt grundlag herfor.
5.1.1 Vi kan desuden dele dine personoplysninger, hvis vi er forpligtede til at overdrage eller dele dine personoplysninger med offentlige- og retslige myndigheder.
6. Cookies
6.1 Dette websted bruger cookies. En cookie er en tekstfil, der er gemt på din computer, mobil, tablet eller anden enhed med det formål at genkende, huske indstillinger, registrere statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde ondsindet kode såsom en virus. Bemærk, at hvis du vælger at blokere cookies, kan webstedets funktionalitet blive påvirket
6.2

Vi bruger følgende cookies:

Strengt nødvendigt – Disse cookies er strengt nødvendige for at give dig mulighed for at bevæge dig rundt på hjemmesiden og bruge dens funktioner. Hjemmesiden kan ikke fungere uden disse cookies. Strengt nødvendige cookies kræver ikke dit samtykke, da de muliggør tjenester, du specifikt har bedt om, og som ikke ellers kan leveres.

Funktionel – Disse cookies gør det muligt for webstedet at gemme detaljer, som du har angivet for at tilbyde en bedre oplevelse, f.eks. tillad webstedet at huske valg, du foretager, såsom dit sprog eller den region, du befinder dig i. Nogle dele af webstedet fungerer muligvis ikke korrekt uden disse cookies.

   •   DocumendoAuth – Benyttes til autentificering – varighed: 6 måneder

Statistisk – Disse cookies bruges til at analysere webstedets ydeevne og design og opdage fejl. Disse cookies giver os også mulighed for at genkende, at du har besøgt hjemmesiden før, hvilke sider på hjemmesiden, som besøgende besøger hyppigst, og hvor meget tid besøgende bruger på hjemmesiden. Formålet med disse cookies er udelukkende at forbedre webstedets ydeevne og din oplevelse.

   •   DocumendoCustomer – Oplysninger om brugeren – varighed: 1 år

6.3

Du kan slette eller undgå cookies hvis du ønsker. Følg blot disse instruktioner: https://minecookies.org/cookiehandtering/.

7

Sikkerhed og beskyttelse

7.1

Vi har etableret og vedligeholder passende organisatoriske og tekniske foranstaltninger således, at dine personlige oplysninger ikke hændeligt eller ulovligt slettes, forringes eller fortabes, ligesom de ikke kommer til uvedkommende tredjemands kendskab eller på anden måde misbruges eller bruges i uoverensstemmelse med databeskyttelseslovgivningen
8 Sletning
8.1 Vi sletter dine personoplysninger, når vi ikke længere har behov for dem til opfyldelse af Formålet eller til opfyldelse af lovkrav.
8.1.1 Personoplysninger som du har brugt til at registrere din konto slettes derfor senest 2 år efter vores seneste kontakt.
8.1.2 Vi er forpligtet til at opbevare oplysninger om dine køb af Ydelser via Hjemmesiden i indtil 5 år efter dit køb.
9 Dine rettigheder
9.1 Du kan til enhver tid få at vide, hvilke personoplysninger vi behandler om dig. Ønsker du indsigt i dine personoplysninger, bedes du kontakte os på vores e-mail.
9.2 Du kan til en enhver tid bede om at få din personoplysninger rettet. Du har også ret til at gøre indsigelse eller få begrænset behandlingen af dine personoplysninger, hvis vi behandler dem i strid med reglerne.
9.3 Du kan til en enhver tid få overført dine personoplysninger til en tredjepart eller modtage en kopi af dine personoplysninger. Ønsker du at få overført eller modtage en kopi af dine personoplysninger, bedes du kontakte os på vores e-mail.
10 Klage
10.1 Du har ret til at klage til Datatilsynet over vores behandling af dine personoplysninger via Datatilsynets hjemmeside www.datatilsynet.dk.
10.2 Datatilsynet
Borgergade 28, 5.,1300 København K.
Tlf.: 33193200
E-mail: dt@datatilsynet.dk
11 Opdatering
11.1 Privatlivspolitikken opdateres løbende.
11.2 Senest opdateret den 16. april 2019.