Hvorfor får jeg fejlmeddelelse: "Den strategi, dit link indeholder, findes ikke længere"?

Nogle gange gemmer vi en side vi bruger meget som en "favorit". Og hvis du så oplever en fejl, der lyder: "Den strategi, dit link indeholder, findes ikke længere". Ja, så er det faktisk en gyldig fejlmeddelelsen.

Det, der sker, er, at du har gemt et link i din browser, som indeholder et link, der henviser til en strategi med et strategi-id indeni:
fx. https://makemystrategy.vercel.app/strategies/9a1d9135-17b3-43c8-9f5f-bc50ca14cea4, men den aktuelle strategi har du slettet og derfor findes den ikke længere.

Det nemmeste er, hvis du ændrer bogmærket i din browser til standardlink, som er: https://makemystrategy.vercel.app/