Hvordan håndteres versjonshistorikken?

Det er automatisk versjonskontroll, og all historikk lagres.

Du kan når som helst gå tilbake til strategien og gjøre enkle korrigeringer.

Enhver korreksjon har uunngåelig en rekke konsekvenser som kan være svært komplekse å forstå.

Med MakeMyStrategy™ klikker du på "Create new version", velger emnet du vil korrigere, og deretter får du se hvor korrigeringen får konsekvenser og hvor du må tenke nytt. Når du har korrigert konsekvensene, kan du generere en oppdatert strategiplan med oppdatert output med bare ett klikk.

Den nye versjonen lagres med det unike navnet du har angitt og datoen.