Hvorfor får jeg feilmeldingen: "Strategien som lenken din inneholder, eksisterer ikke lenger"?

Noen ganger lagrer vi en side vi bruker mye som en "favoritt". Og hvis du da opplever en feilmelding som lyder "Strategien som lenken din inneholder, eksisterer ikke lenger". Det er faktisk en gyldig feilmelding.

makemystrategyDet som skjer er at du har lagret en lenke i nettleseren din som inneholder en lenke som refererer til en strategi med en strategi-ID inni: f.eks. https:// .vercel.app/strategies/9a1d9135-17b3-43c8-9f5f-bc50ca14cea4, men du har slettet den gjeldende strategien, og derfor eksisterer den ikke lenger.

makemystrategyDen enkleste måten er å endre bokmerket i nettleseren din til standardlenken, som er: https:// .vercel.app/